Privatundervisning

trænger du til forandring?

lad os sammen gå i dybden med personlig yogatræning til dig. Måske du kunne bruge en ny og sund rutine, der kan hjælpe dig til at gøre dig glad og tilfreds indefra.

private lektioner

199,-

199,- er prisen eksklusiv transport, hvis du ønsker at jeg kommer hjem til dig.

Ønsker du et Yoga program lavet præcis til dine behov?


yoga basic

2 PRIVATE LEKTIONER &
1 x 8 UGERS PROGRAM

Lad os mødes til en snak om din livstil og dit mål med yoga. Ønsker du mindre stress, mere smidighed, mere styrke, mere energi eller noget helt andet. Så lad os tale om hvilken form for yoga der ville være bedst til dig og din krop.

  • Personligt yoga program
  • Meditation program
  • kost råd

Pris i alt: 1600,-

yoga ekspert

5 PRIVATE LEKTIONER &
1 x 8 UGERS PROGRAM

Ønsker du at avancere din yoga praksis, og vil du gerne være i stand til at opbygge dine egne yoga sekvenser, med fokus på chakras, korrekte justeringer i øvelserne, meditation, og yoga filosofi. Så kontakt mig, og lad os få gjort dig til din egen yoga ekspert.

  • personligt yoga program
  • Meditations Program
  • Kost råd

Pris i alt: 2999,-

Studerer du?

Hvis du er under uddannelse, er jeg godt klar over at det kan være svært at finde penge til private lektioner. Derfor får du hele 50% som studerende, fordi at jeg ved hvor meget yoga kan hjælpe på studiestress.

divider-free-img.png

Hvilken type Yoga trænger din krop til?

Lad os sammen lave et yoga program til dig, med yoga øvelser der gavner din krop.

Hatha Yoga

en af de ældste former for yoga med klassiske yoga øvelser.
ca. 30 sek-1 min. i hver af øvelserne

Vinyasa Yoga

en af de ældste former for yoga med klassike yoga øvelser
elegante overgange til øvelserne, der skaber flow i din sekvens

Yin Yoga

Yin yoga er en rolig yogaform, hvor det handler om at strække kroppen og give slip - frem for at styrke og udfordre. I yin yoga er der fokus på at mærke efter og skabe ro.

Ashtanga Yoga

Astanga yoga er en dynamisk yogaform i stil med vinyasa yoga, hvor stillingerne laves i et flow, men øvelserne er mere komplicerede.

Slow Burn Yoga

en yoga form der blander stretch og styrke, en langsom opbygning, der får dig til at svede, mens du stadig fremkalder en tilstand af dyb afslapning.

FAQ

Skal man være ekspert for at kunne bestille et YOGA EKPERT program?

Nej, tværtimod. Meningen med et yoga ekspert program er, at vi tager dit yoga niveau, og fører det til et helt nyt level, uanset hvor du er. Om du starter som nybegynder, eller om du er garvet yoga dyrker, det er underordnet. Med YOGA EKSPERT programmet lærer jeg dig hvad jeg har lært under min yogauddannelse om teknikker og teori om diverse øvelser og om den individuelle yoga praksis.

Horfor hele 50% i studierabat?

Jeg ved godt, at det kan virke lidt unfair for jer der ikke studerer, at jeg giver så meget rabat til de studerende, men jeg har truffet denne beslutning på baggrund af, at det ikke er lang tid siden at jeg selv har studeret. Jeg ved hvor meget jeg ville have fået ud af at have opdaget yoga den gang. Jeg ønsker at alle unge mennesker har mulighed for at dyrke yoga, fordi at jeg ved hvor sundt det har været for mig.

Skal man være nybegynder for at bestille et YOGA BASIC PROGRAM?

Absolut ikke. Basic er bare beskrivelsen af pakken, fordi jeg undgår at introducere dig til alt for meget  yoga teori og filosofi. Med et yoga basic program bliver du lært hvilken type yoga der er bedst til lige præcis din livsstil og dit niveau.

Hvor har du taget din yoga uddannelse?

Jeg har taget mit internationale 200 timers TTC i Koh Phangan – Thailand.

Her er et link til netop den uddannelse jeg valgte: 

https://www.oneyogathailand.com/

 

har du flere spørgsmål?